[KLANTCASE] Kustmarathon Zeeland

Wind door de haren, zout op de lippen en blaren van het loodzware parcours: dát is de Kustmarathon Zeeland. Waar in de eerste editie in 2003 alles nog werd geregeld alsof het ‘een rondje om de kerk’ betrof, is het evenement inmiddels uitgegroeid tot het sportiefste weekend van Zeeland met meer dan 11.000 sporters, verdeeld over verschillende sportonderdelen.

Trots en voldaan over de eindstreep in de Langstraat te Zoutelande

De lat ligt hoog voor de deelnemers. De Kustmarathon Zeeland staat bekend als de mooiste én zwaarste marathon van Nederland. Wind, water en de Zeeuwse luchten vormen het decor. De deelnemers trotseren duinen, strand en onverharde paden. De Langstraat van Zoutelande ondergaat in het eerste weekend van oktober een complete metamorfose om de trotse en voldane deelnemers binnen te halen. Een custom made medaille is meer dan verdiend!

Inspiratie opdoen in onze showroom

Toen de organisatie van de Kustmarathon Zeeland bij ons op bezoek was, deden zij meteen inspiratie op voor het medaille ontwerp. In onze showroom hangen meer dan honderd medailles; alle verschillende medaille opties worden gepresenteerd. Kustmarathon Zeeland koos voor een gaaf reliëf, die in alle medailles van editie 2018 is verwerkt.

Kom ook op bezoek!

Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat en leggen u graag, geheel vrijblijvend, alle mogelijkheden voor een unieke medaille voor.

* = Verplicht veld

6 custom made medailles: onderscheidend, maar toch een eenheid

Kustmarathon Zeeland is inmiddels een marathonbegrip in de hardloopwereld. Maar er is meer! Tijdens het sportiefste weekend van Zeeland komen sporters uit binnen- en buitenland in actie tijdens de Kustmarathon, LadiesRun, Light Kustrun, Minimarathon, Wandelmarathon en MTB Toertocht. Onderscheidende sportactiviteiten, maar toch een eenheid. Alle onderdelen maken namelijk gebruik van hetzelfde prachtige, maar zware, Kustmarathonparcours.
Ook in de medaille komt dit tot uiting. Zes custom made medailles van dezelfde grootte (70 mm) én met het Kustmarathon Zeeland logo. Onderscheidend door elke medaille een unieke uitstraling te geven. Zo is voor de LadiesRun voor de basiskleurvariant glimmend zilver gekozen, is gebruik gemaakt van een roze inkleuring en maakt een roze full colour halslint de medaille af. En voor de MTB Tocht is juist gekozen voor een mat zilveren basiskleur, met een stoer zwart full colour halslint. Deze medaille heeft overigens, in tegenstelling tot de andere vijf medailles, geen gladde ronde vorm, maar is ontworpen als fietsband.  

Medaltab

Kustmarathon Zeeland biedt haar deelnemers de mogelijkheid om de medaille te personaliseren met Medaltab. Een Medaltab is een uniek gegraveerd inlegplaatje, dat precies past in de uitsparing op de achterzijde van de custom made medaille. Door deze Medaltab-service tijdens de inschrijving aan de deelnemers aan te bieden, ontvangt de organisatie een aantrekkelijke cashback. En dat zonder investering of risico!

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.