Medaltab informatie voor organisaties

Medaltab maakt elke medaille uniek. De uitsparing op de achterzijde van uw custom made medaille biedt ruimte voor personalisatie via een medaille inleg. Uw deelnemers ontvangen enkele dagen na het evenement een persoonlijk gegraveerd plaatje met daarop hun naam en tijd, afstand of andere gewenste tekst.   

Full service: geen extra werk

U verkoopt Medaltab automatisch bij de inschrijving van uw deelnemers. Medaltab verzorgt vervolgens de productie, het verpakken en de verzending. Eventuele nabestellingen van deelnemers kunnen tot lang na uw evenement via deze website worden verwerkt. Dus geen extra werk voor u tijdens of na de wedstrijd! Bovendien voorkomt u op deze manier wachtrijen tijdens uw evenement.

Wel extra communicatie

Als uw evenement heeft plaatsgevonden, stuurt u ons de benodigde gegevens van uw deelnemers en zorgen wij voor productie en verzending. Bij de verzending heeft u of uw sponsor de mogelijkheid om een begeleidende brief of flyer mee te sturen. Een mooi moment voor aftersales en extra sponsormogelijkheden!

Refund tool

Naast de extra service die u via Medaltab aan uw deelnemers en sponsors biedt, ontvangt uw organisatie ook een gedeelte van de opbrengst. Deze cashback varieert van € 0,70 tot € 2,- per verkochte Medaltab. En dat zonder investering of risico!
De voordelen van Medaltab voor uw organisatie:
• Extra service voor uw deelnemers
• Extra communicatiemogelijkheden voor uzelf en uw sponsors
• Geen extra werk voor u als organisator
• Geen wachtrijen op uw evenement
• Extra inkomsten voor uw organisatie
• Geen investering of risico

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.