Over ons

De medaille is de ultieme beloning voor iedere prestatie. Medaltime biedt voor iedere situatie de perfecte oplossing. In de creatieve studio ontwerpen we een medaille met een uniek eigen ontwerp voor uw evenement. Vervolgens worden uw medailles in speciaal geselecteerde fabrieken voor u geproduceerd en geleverd op het moment dat u dat wenst: zelfs op ‘race day’ als dat nodig is. Medailles met exclusief design: dé afsluiting van een goede race!

Uw medaille is eventueel te voorzien van een persoonlijke inleg met bijvoorbeeld de naam van de deelnemer en de finishtijd op de achterzijde. Medaltab is een extra service voor uw deelnemers: het maakt de medaille echt uniek. Daarnaast heeft u met Medaltab extra communicatiemogelijkheden voor uzelf en uw sponsors. Wat het kost? Medaltab is een refund tool: het kost u daarom niets en levert uw organisatie juist extra inkomsten op!

Onze organisatie kenmerkt zich door een accurate en dienstverlenende opstelling van onze medewerkers waarbij eerlijkheid en betrokkenheid kernwaarden zijn. Wij zijn blij met iedere order, maar pas tevreden als ú volledig tevreden bent. Onze klanten waarderen onze aanpak en open communicatie; met veel klanten doen wij dan ook al jarenlang plezierig zaken.

PROM’ES B.V.

Medaltime en Medaltab zijn onderdeel van PROM’ES B.V., een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten aan hardloop- en fietsevenementen. Al ruim 20 jaar is PROM’ES voor evenementen in binnen- en buitenland de partner op het gebied van event supplies. Het begon ooit met startnummers, maar inmiddels levert PROM’ES een compleet assortiment producten en diensten waarmee organisaties zoveel mogelijk ontzorgd worden.

Event supplies

Bent u op zoek naar startnummers, spelden, tie raps, afzetlint, shirts / textiel / teamwear, polsbandjes, sponzen, spandoeken, poncho’s, isolatiedekens, diverse (verkeers)hesjes, etc.? Neem dan eens een kijkje op www.eventsupplies.nl. PROM’ES verhuurt tevens: wedstrijdklokken, verkeershesjes, start / finish bogen, beachflags, air runners, mobiele geluidsinstallaties, AED’s, aggregaten, etc.

Wij werken voor

Medaltime en Medaltab maken deel uit van PROM’ES b.v.

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

Medaltime

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@medaltime.nl
www.medaltime.nl
© 2018 | PROM'ES b.v.