Over ons

De medaille is de ultieme beloning voor iedere prestatie. We ontwerpen in de creatieve studio een medaille met een uniek eigen ontwerp voor uw evenement. Vervolgens worden uw medailles in speciaal geselecteerde fabrieken voor u geproduceerd en geleverd op het moment dat u dat wenst: zelfs op ‘race day’ als dat nodig is. Sport medailles met exclusief design: dé afsluiting van een goede race!

Uw medaille is eventueel te voorzien van een persoonlijke inleg met bijvoorbeeld de naam van de deelnemer en de finishtijd op de achterzijde. Medaltab is een extra service voor uw deelnemers: het maakt de medaille echt uniek. Daarnaast heeft u met Medaltab extra communicatiemogelijkheden voor uzelf en uw sponsors. Wat het kost? Medaltab is een refund tool: het kost u daarom niets en levert uw organisatie juist extra inkomsten op!
500+ events in 14 landen
Refund tool Medaltab
Gratis ontwerp service

PROM’ES bv

Medaltime en Medaltab zijn onderdeel van PROM’ES b.v., een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten aan hardloop- en fietsevenementen. Al ruim 25 jaar is PROM’ES voor evenementen in binnen- en buitenland de partner op het gebied van event supplies.

Het begon ooit met startnummers, maar inmiddels levert PROM’ES een compleet assortiment producten en diensten waarmee organisaties zoveel mogelijk ontzorgd worden. Bent u op zoek naar startnummers, spelden, tie raps, afzetlint, shirts / textiel / teamwear, polsbandjes, sponzen, spandoeken, poncho’s, isolatiedekens, diverse (verkeers)hesjes, etc.? Neem dan eens een kijkje op www.eventsupplies.nl. PROM’ES verhuurt tevens: wedstrijdklokken, verkeershesjes, start / finish bogen, beachflags, air runners, mobiele geluidsinstallaties, AED’s, aggregaten, etc.

Onze organisatie kenmerkt zich door een accurate en dienstverlenende opstelling van onze medewerkers waarbij eerlijkheid en betrokkenheid kernwaarden zijn. Wij zijn blij met iedere order, maar pas tevreden als ú volledig tevreden bent. Onze klanten waarderen onze aanpak en open communicatie; met veel klanten doen wij dan ook al jarenlang plezierig zaken.

Paul Selby

Paul is al meer dan 35 jaar betrokken bij de hardloopsport. In 1971 emigreerde hij vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Zuid-Afrika en richtte een eigen bedrijf op. Na in 1983 deel te hebben genomen aan een bedrijvenloop, was hij gegrepen door het ‘hardloopvirus’!

Opmerkelijke hardloopprestaties zijn onder andere de deelname aan 24 Comrades Marathons, waaronder een 180 km Comrades Back to Back, die hij in 1999 ten bate van het goede doel uitliep, en een 1000-mijl-in-1000-uur-evenement, ook voor het goede doel, in combinatie met de Flora London Marathon in 2003. Voeg hier 6 Iron Man en 685 marathons en ultra-marathons aan toe, om nog maar te zwijgen van enkele duizenden kortere evenementen, en u begrijpt dat Paul één van de grootste collecties aan medailles in zijn bezit heeft!

Paul herkende al vroeg in zijn hardloopcarrière de slechte kwaliteit van medailles en besloot om hier iets aan te doen. Hij richtte 1000km Promotions op en vroeg zich telkens af: ‘Welke marathon medaille zou ik willen ontvangen wanneer ik de finishlijn van dit evenement passeer?’ En paste deze ‘vuurproef’ toe bij alle organisatoren waar hij mee in contact kwam. Paul is er trots op dat hij, hoewel hij elk jaar miljoenen medailles leverde, nooit een evenement in de steek heeft gelaten door de bestelling tot aan het evenement eigenhandig af te handelen.
Paul heeft onlangs verschillende gezondheidsproblemen ondervonden, maar is momenteel weer in training voor zijn 25ste Comrades Marathon. De slogan van Paul is, "My Passion - Your Pride", zodat u ervan verzekerd bent dat Medaltime eerlijk geprijsde sport medailles van goede kwaliteit op tijd levert!

Klik hier voor een exemplaar van de AIMS-editorial van de eerste editie van Distance Running 2019.
Klik hier voor een exemplaar van een editorial van het Comrades Marathon Souvenir Program.

Laten we kennismaken!

Vul dit formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. U bent van harte welkom op ons kantoor, maar we kunnen u uiteraard ook bezoeken. We laten u graag onze unieke medailles zien, zonder enige verplichting.
* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.