[KLANTCASE] AG Antwerp 10 Miles & Marathon

Ruim 40.000 lopers deden mee aan de 33ste editie van de AG Antwerp 10 Miles & Marathon, de grootste marathon van België. Op de 10 Miles gingen Mohamed Agourram (49:18) en Melissa Dock (58:51) met de winst naar huis. De Marathon werd gewonnen door Ezekiel Kiproch Koech (02:15:55) en Ann Sofie Claeys (02:56:06).

AG City Challenge

De AG Antwerp 10 Miles & Marathon is hét Belgische loopevenement bij uitstek. Partner AG Insurance organiseerde de ‘AG City Challenge’: minimaal één deelnemer uit elk van de 589 Belgische gemeenten aan de start van de AG Antwerp 10 Miles & Marathon. De actie was bedoeld om nog meer mensen te motiveren om te bewegen. Uiteindelijk bleek meer dan 75% van alle Vlaamse en Brusselse gemeenten vertegenwoordigd. Maar ook internationaal trekt het hardloopevenement de aandacht; lopers uit maar liefst 125 landen waren, verdeeld over de vier afstanden, present.  
Alle deelnemers aan de AG Antwerp 10 Miles & Marathon zijn winnaars. En winnaars worden beloond met een unieke custom made medaille!

Medaille op basis van een foto

De briefing van de organisator was duidelijk: ‘Graag integratie van het Antwerpse stadhuis.’ Met een medaille op basis van een foto is de medaille direct uniek én herkenbaar. Foto’s van gebouwen leveren vaak de mooiste resultaten. Een monument als het stadhuis van Antwerpen was dan ook uitermate geschikt als basis voor de AG Antwerp Marathon medaille.  

Goud Antiek en Zilver Antiek

Als basis voor de medaille koos de organisatie voor de basiskleurvarianten Goud Antiek en Zilver Antiek. De Antique medaille is de meest gekozen basis kleurvariant en de beste keuze als een foto wordt gebruikt als basis voor het ontwerp, zoals bij de AG Antwerp Marathon medaille. Met deze kleurvariant zijn ook de kleinste details goed zichtbaar.

Grootte van de medaille

Medailles kunnen in elk gewenst formaat worden geleverd. De organisatie koos voor de AG Antwerp 10 Miles een diameter van 60 mm en de finishers van de AG Antwerp Marathon werden beloond met een medaille van maar liefst 90 mm. Bij deze rechthoekige medailles bepaalt het breedste punt van de medaille het formaat.

Refundtool Medaltab

Met Medaltab biedt de organisatie haar deelnemers de mogelijkheid om de medaille te personaliseren met een medaille inleg. Juist bij lange afstandslopen, als een marathon, is het voor de deelnemers extra leuk als naam en netto finish tijd op de medaille staan vermeld. Voorafgaand aan de marathon wordt vele maanden hard getraind. Een unieke prestatie verdient een unieke medaille!
Medaltab biedt organisatoren de perfecte oplossing om extra inkomsten te genereren en daar maakt de organisatie van de AG Antwerp 10 Miles & Marathon uiteraard ook gebruik van. Voor elke verkochte Medaltab, of dat nu via de inschrijving of via een nabestelling op deze website is, ontvangt de organisatie een cashback. En dat zonder investering of risico!

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.