Vierdaagse medaille

Met name in het voorjaar worden volop wandelvierdaagsen georganiseerd. Gezien de afstanden van 5 km of 10 km zijn de wandelvierdaagsen gericht op de jeugd van basisscholen. Tijdens grote wandelevenementen worden ook veel langere afstanden gelopen, variërend van 30 km tot 50 km per dag. Na vier dagen wordt de avondvierdaagse afgesloten met een feestelijke finish van de deelnemers. Als dank voor hun deelname worden zij onderscheiden met een finisher wandelvierdaagse medaille. Vaak wordt gekozen voor een medaille op de borst.   

De fietsvierdaagse is een typisch Nederlands evenement. Nederland is immers rijk aan fietspaden! Naast de groots opgezette landelijke fietsevenementen, zijn er tal van plaatselijke fietsvierdaagsen en fietsavondvierdaagsen. Het gaat bij de fiets4daagse niet om de eindtijd, maar om het genieten van de toeristische fietstochten over het platteland. Wanneer de deelnemers vier dagen hebben gefietst, ontvangen zij vaak een onderscheiding in de vorm van een finisher fietsvierdaagse medaille. Ook hier wordt vaak gekozen voor een medaille op de borst.   

We hebben veel Nederlandse medailles mogen verzorgen: We zouden ook graag voor uw vierdaagse een medaille opmaken! Vermeld of het gaat om een 'medaille wandelen', 'medaille fietsen', dan wel 'medaille hardlopen'.  

Vraag nu een gratis ontwerp aan
Medaille fietsvierdaagse HoornAvond4daagse medaille VenloopAvond4daagse Giessenlanden medailleHardloop 4-daagse medailleVierdaagse medaille

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.