Glas-in-lood effect

Iedereen kent wel de mooie glas-in-lood ramen van oude herenhuizen of kerken. Door het gebruik van verschillende kleuren glas in combinatie met invallend licht verandert een venster in een kleurrijke voorstelling. Ook uw medaille op maat kan worden voorzien van een prachtig glas-in-lood effect.

Glas-in-lood techniek

Eerst wordt de medaille ontworpen met een open element. Vervolgens wordt dit open element volgespoten met een speciaal transparant materiaal. Voor uw medaille wordt, in verband met de kwetsbaarheid, geen glas, maar een kunststofachtige grondstof (resin) gebruikt. Het glas in lood materiaal is leverbaar in elke gewenste kleur!

Glas-in-lood effect toepassen

Het glas-in-lood effect kan op allerlei manieren worden toegepast in sport medailles. Denk aan een Urban Run medaille op basis van een monument met glas-in-lood inkleuring, ingekleurde vlakken van een Colour Run medaille of een Ladies Run medaille met roze glas-in-lood effecten.
Tour du ALS medaille met glas-in-loodGlas in lood medaille Nationaal ParkMedaille met glas-in-lood IceFjordGlas in lood medaille Zandvoort Circuit Run
500+ events in 14 landen
Refund tool Medaltab
Gratis ontwerp service

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.