Kunnen we u helpen? U vindt in deze FAQ voor deelnemers alle antwoorden op veel gestelde vragen.

FAQ voor deelnemers

Wat is Medaltab?
Medaltab is een mooi gegraveerd inlegplaatje voor uw medaille. Met Medaltab krijgt uw prestatie nog meer glans en is uw medaille echt uniek!
Wat staat er op mijn Medaltab?
De organisator van het evenement bepaalt welke gegevens op de Medaltabs worden gegraveerd. Meestal staan zowel uw naam als uw officiële tijd op de Medaltab. Bestelt u uw Medaltab niet via de inschrijving van het evenement, maar via deze website? Dan hebt u de mogelijkheid om ook een andere tekst op uw Medaltab te laten graveren. In dat geval geeft u bij het bestellen van de Medaltab in het bestelformulier de door u gewenste tekst aan.
Hoe bestel ik mijn Medaltab?
Kies het evenement waar u aan hebt deelgenomen of binnenkort aan gaat deelnemen. Als het evenement nog moet plaatsvinden, hoeft u alleen uw startnummer maar in te geven. Wacht dus even met bestellen totdat uw startnummer bekend is. Via de organisator ontvangen wij na afloop van het evenement de te graveren gegevens. Als het evenement al heeft plaatsgevonden, geeft u zelf de te graveren gegevens op. Vervolgens rond u de bestelling af. Na betaling wordt uw Medaltab zo spoedig mogelijk gemaakt en toegestuurd.  
Ik heb al bij mijn inschrijving aangegeven dat ik een Medaltab wil. Wat nu?
Als u direct bij inschrijving een Medaltab heeft besteld, hoeft u nu niets te doen. Uw Medaltab wordt u, zo snel mogelijk nadat wij de netto-uitslagen van de organisator hebben ontvangen, toegezonden.
Het evenement waar ik aan deelneem, staat niet in de lijst. Hoe kan dat?
Medaltab is een exclusief product dat nog niet bij alle evenementen wordt ingezet. U kunt tóch uw bestelling plaatsen. Plaats uw bestelling onder het evenement met de naam overige evenementen en edities. Houd er wel rekening mee dat er in dat geval mogelijk geen uitsparing in de achterzijde van uw medaille is gemaakt; u plakt de Medaltab op de achterzijde van uw medaille.  
Wanneer ontvang ik mijn Medaltab?
Uw Medaltab wordt u, zodra wij de netto-uitslagen van de organisator hebben ontvangen, toegezonden. Maximaal vier weken na het evenement heeft u de Medaltab in huis.

Hoe bevestig ik de Medaltab in mijn medaille?
Op de achterkant van uw medaille is een uitsparing gemaakt. In deze uitsparing past precies uw Medaltab. Het enige wat u hoeft te doen is het plastic beschermlaagje van de achterkant van uw Medaltab te verwijderen om deze vervolgens in de uitsparing op de achterzijde te plakken.
Wat kost Medaltab?
De kosten van Medaltab verschillen per evenement. Kijk bij uw evenement voor de juiste prijs. Overigens is het vaak voordeliger om direct bij inschrijving uw Medaltab te bestellen.
Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De verzendkosten verschillen per land. De verzendkosten in Nederland bedragen € 1,- per Medaltab. De verzendkosten in Europa bedragen over het algemeen € 1,50 per Medaltab.
Ik woon niet in Nederland. Kan ik een Medaltab bestellen?
Ja, dat kan! Bij het plaatsen van uw bestelling vult u uw adresgegevens in en worden de verzendkosten voor u berekend. Om uw Medaltab naar een adres in het buitenland te versturen worden de extra portokosten dus aan u doorberekend.
Ontvang ik mijn medaille via Medaltab?
Nee, u krijgt uw medaille direct na afloop van het evenement. Uw Medaltab is een persoonlijk gegraveerde inleg, die precies in uw medaille past en waardoor uw medaille écht uniek is. U krijgt uw Medaltab per post toegestuurd.  
Ik heb een Medaltab besteld, maar niet meegedaan aan het evenement. Wat nu?
Dat is helaas voor uw eigen risico. Wij kunnen uw Medaltab niet maken, omdat u niet in de uitslagen staat vermeld. Helaas kunnen wij niet overgaan tot restitutie.
Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Niets. Na het graveren van uw inlegplaatje en de verzending naar het door u opgegeven adres, worden uw gegevens niet meer door ons gebruikt of opgeslagen. Uw gegevens dienen alleen voor een correcte afhandeling van uw order. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Lees ook onze Privacy Statement.
Staat uw vraag er niet tussen? Neem even contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.