[KLANTCASE] NN Egmond Halve Marathon

Een nieuwe hoofdsponsor, stoere uitstraling, Smart Medal en Medaltab: dát is de medaille van de NN Egmond Halve Marathon.

NN nieuwe hoofdsponsor

Vanaf 2019 is Nationale Nederlanden drie jaar lang de nieuwe hoofdsponsor van de Egmond Halve Marathon. De NN Group is sponsor van tientallen hardloopevenementen in Europa en Japan en wil op deze manier hardlopers helpen bij het behalen van hun sportieve doelen.

‘Wij zijn zeer verheugd NN te mogen presenteren als nieuwe hoofdsponsor van de Egmond Halve Marathon. Een vooraanstaand en internationaal merk, dat de hardloopsport een warm hart toedraagt. Het lange termijn verband dat wij zijn aangegaan geeft blijk van het wederzijds vertrouwen in een succesvolle en innoverende samenwerking. Samen streven we ernaar om onze deelnemers door middel van een optimale voorbereiding te helpen bij het behalen van hun sportieve doelen’, aldus Cees Pronk, Manager Events bij Le Champion.

Winterklassieker

Voor veel hardloopliefhebbers begint het seizoen op de tweede zondag in januari in Egmond. De Halve Marathon is beroemd vanwege het uitdagende parcours aan de Noord-Hollandse kust en door het Noord-Hollands Duinreservaat. Het wisselende getij en de weersomstandigheden maken elke editie weer anders. Het ene jaar worden de lopers geteisterd door regen, storm en sneeuw, terwijl het weer tijdens andere edities mild en lenteachtig was. Het ruige karakter van dit evenement zorgt voor veel terugkerende deelnemers. Jaarlijks gaan zij de strijd tegen de elementen opnieuw aan. Daar past natuurlijk een medaille met een stoere uitstraling bij. Ditmaal werd gekozen voor een achtergrondstructuur. Door de plaatstructuur op de achtergrond, steekt de toplaag met het NN-logo extra goed af. De keuze voor een originele vorm, een rechthoekige medaille met een afgeronde hoek, maakt de medaille extra bijzonder.    

Smart Medal én Medaltab op de achterzijde

Deelnemers aan zowel de kwart als de halve marathon ontvingen na de finish een Smart Medal. Oftewel, een chip waarmee de deelnemers hun persoonlijke running story kunnen bekijken door deze te scannen met hun smartphone. Medaltime verzorgde een ronde uitsparing in de achterzijde van de medaille voor de chip. De langwerpige uitsparing aan de linkerzijde is bedoeld voor Medaltab: het medaille inlegplaatje met de naam van de deelnemer en de netto-finishtijd. De deelnemer had tijdens de inschrijving de keus een Medaltab te bestellen. Na afloop van het evenement werd het inlegplaatje voorzien van een fraaie gravering en opgestuurd naar de deelnemer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag nu vrijblijvend uw offerte en / of ontwerp aan voor custom made medailles en Medaltab.
* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.