[KLANTCASE] Eco-medailles

Medaltime heeft haar assortiment uitgebreid met eco-medailles. Deze medailles zijn gemaakt van duurzame materialen en CO2 neutraal in Europa geproduceerd. Denkt jouw organisatie ook na over verduurzaming van de herinneringsmedaille? De Zevenheuvelenloop en Tour for Life gingen je al voor!

[CASE 1 ] Zevenheuvelenloop: Houtpulp medaille met full colour opdruk

Bijna 25.000 mensen stonden aan de start van de NN Zevenheuvelenloop, NN Zevenheuvelennacht en NN Mini Zevenheuvelenloop. Stichting Zevenheuvelenloop onderscheidt zich door haar evenementen op een zo duurzaam mogelijke wijze te organiseren. Ze kijken daarom elke editie weer op welke vlakken nog stappen kunnen worden gezet. Zo kozen zij dit jaar voor een medaille gemaakt van houtpulp.

De houtpulp medaille is gemaakt van 100% natuurlijke producten. Het mengsel van houtvezels en hars is biologisch afbreekbaar. De houtpulp is afkomstig uit houtafval uit de houtindustrie en is PEFC-gecertificeerd. Het halslint is gemaakt van R-PET. Met een 2-zijdige full colour opdruk en een full colour halslint is de medaille volledig gebrand in Zevenheuvelenloop-stijl.

Meer info

[CASE 2 ] Tour for Life: Houten medaille met lasergravering

Bij de Tour for Life fietsen deelnemers in acht dagen van Italië naar Nederland. Als deelnemer fiets je voor succesvol kankeronderzoek door het Daniel den Hoed Fonds. Aan de deelname is dan ook een minimaal sponsorbedrag verbonden. Een unieke medaille is een gepaste herinnering voor deze spectaculaire tour voor het goede doel. De organisatie koos dit jaar voor een houten medaille met lasergravering.

De houten medaille voor de Tour for Life heeft een diameter van 90 mm en heeft de vorm van een tandwiel. Op de voorzijde is de route van het evenement gelaserd. Het totale ontwerp geeft de medaille een unieke uitstraling.

Meer info

Nog een derde optie: Medailles van aardappelzetmeel!

Deze medaille wordt gemaakt van aardappelschillen uit de frietindustrie. Benieuwd naar deze optie? Klik hier voor meer informatie.

Gratis ontwerp eco-medaille

Ben je benieuwd of een eco-medaille een passende herinnering is aan jouw evenement? Neem contact met ons op voor meer info. De minimale afname is 100 stuks en de levertijd bedraagt zeven weken. We maken graag, geheel vrijblijvend, een ontwerp voor je op.

Contactformulier
* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.