BibBits startnummer magneten

Je kent Medaltime van onze maatwerk medailles. Maar, wist je dat je bij Medaltime ook BibBits startnummer magneten kunt bestellen? Met BibBits bevestigen de deelnemers hun startnummer eenvoudig met vier startnummer magneetjes op het loopshirt. In deze blog leggen we je uit hoe je als organisator van een hardloopevenement de BibBits kunt aanbieden via je inschrijfformulier.

Wat zijn BibBits?

Met BibBits bevestigen deelnemers hun startnummer eenvoudig met vier startnummer magneetjes op het loopshirt. Eén set BibBits bestaat uit acht magneten: vier voorkantjes en vier achterkantjes. Het startnummer wordt stevig op z’n plaats gehouden, ook bij wind en regen. Het lichte gewicht en de afgeronde hoeken van de BibBits zorgen voor een prettig draagcomfort. Bovendien wordt hardloopkleding niet meer beschadigd door het gebruik van veiligheidsspelden. Met deze duurzame startnummer magneten zijn spelden overbodig!

Eenvoudig in gebruik
Lichtgewicht en prettig draagcomfort
Weersbestendig
Leuke en duurzame extra

BibBits aanbieden via het inschrijfformulier

De eenvoudigste manier om BibBits startnummer magneten aan te bieden, is door deze op het inschrijfformulier te zetten. Bovendien verdien je dan een aantrekkelijke cashback voor je organisatie! We leggen je graag in vier eenvoudige stappen uit hoe dit werkt.

1. Toevoeging aan je inschrijfformulier
Je accountmanager stemt het maatwerk ontwerp voor de BibBits met je af. Optioneel verzorgen we ook het begeleidende kaartje in jouw huisstijl. Voeg de BibBits als optioneel item toe aan je online inschrijfformulier. Je ontvangt hiervoor een mooie afbeelding en een begeleidende tekst.

2. Stuur de bestellijst naar PROM’ES
Tijdens de inschrijfperiode heb je in principe geen omkijken naar je BibBits. De ervaring leert ons dat circa vijf tot tien procent van de inschrijvers de BibBits bestelt. Je kunt de verkoop stimuleren door de BibBits te presenteren in je nieuwsbrief of op je social media kanalen. Een aantal weken voor je evenement geef je de bestelde aantallen door.

3. PROM’ES verzorgt de productie van de BibBits
De BibBits startnummer magneten worden uit voorraad geleverd. Voor het bedrukken en het verpakken van de BibBits werken we samen met een lokale sociale werkplaats.

4. BibBits-provisie voor jouw organisatie
Met de verkoop van de BibBits verdien je een leuke extra voor je organisatie.

Voorbeeld berekening BibBits-verdiensten

Er doen 2.000 deelnemers mee aan je evenement.
Je verkoopt de BibBits aan 7,5% van je deelnemers.
Provisie per set bij 50-499 verkochte sets: € 2,50.

7,5% x 2.000 = 150 sets
150 sets x € 2,50 provisie = € 375 opbrengst voor jouw organisatie

En dat zonder investering of risico!
Je betaalt enkel voor het bestelde aantal en blijft niet zitten met een onverkochte voorraad.

Interesse in BibBits startnummer magneten?

De volgende evenementen gingen je onder andere al voor: de Bruggenloop Rotterdam, de Midwinter Marathon, de Zwolle Halve Marathon en de Venloop. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.