[KLANTCASE] Alkmaar City Run by Night

De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen vormen begin mei het decor voor de ruim 9.000 deelnemers aan de Alkmaar City Run by Night. De gezellige sfeer, de prachtig verlichte route en de door de hele stad klinkende muziek zorgen er ieder jaar weer voor dat dit populaire evenement binnen enkele dagen is uitverkocht.

Altijd een fraaie herinneringsmedaille

De deelnemers van de Alkmaar City Run by Night zijn gewend om na afloop een fraaie medaille te ontvangen als herinnering aan de geleverde prestatie. Immers, of je nu vaak loopt of voor de eerste keer: ‘Iedere prestatie verdient een mooie herinnering!’

Het medaille ontwerp

De organisatie van de Alkmaar City Run by Night had zelf al een duidelijk beeld van hoe de medaille er deze editie uit zou moeten komen te zien. Onze DTP kon voortvarend aan de slag met de volgende wensen:

Benadrukken van het Run & Swing thema
Aandacht voor de Grote Kerk Alkmaar
Open elementen
Inkleuring met de rode kleur van het logo


Run & Swing thema
De Alkmaar City Run by Night onderscheidt zich door een spetterend Run & Swing thema. Langs het parcours staan DJ’s, sambabands en dansgroepen om de deelnemers swingend naar de finish te begeleiden. Discoverlichting verlicht de straten. Na de finish organiseren de plaatselijke horeca een te gek feest. Leuke bands en DJ’s voorzien de lopers in de bars en discotheken van goede dansmuziek.

De Grote Kerk
Dit jaar bestaat de Grote Kerk Alkmaar 500 jaar. Meer dan 25 lokale Alkmaarse organisaties zorgen met speciale projecten voor een jaar lang feest in én rondom de kerk. De Grote Sint Laurenskerk mocht deze editie daarom niet in het medaille ontwerp ontbreken. Te meer daar alle looponderdelen starten en finishen nabij de Grote Kerk en het Kerkplein.

Medaltab

Om de herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, kiest de organisatie van de Alkmaar City Run by Night voor Medaltab. De deelnemers bestellen bij inschrijving een Medaltab voor slechts € 5,50 incl. BTW. Na de finish krijgen zij gewoon hun medaille uitgereikt. Op de achterzijde van alle medailles is een uitsparing zichtbaar.
Op een inlegplaatje, die precies in de medaille past, wordt de naam en de netto-finishtijd van de deelnemer gegraveerd. Kort na de Alkmaar City Run ontvangt de deelnemer de persoonlijk gegraveerde medaille inleg per post thuis gestuurd. De deelnemer bevestigd de Medaltab vanwege de plakstrip eenvoudig in de uitsparing.
Ook is het voor de deelnemers mogelijk om Medaltab na te bestellen. Van deze service wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt door deelnemers die onverwachts een PR lopen. De organisatie verwijst haar deelnemers hiervoor naar deze website. Bij nabestelling zijn de kosten € 5,50 incl. BTW.  

Cashback
Naast de extra service die de organisatie via Medaltab aan haar deelnemers biedt, ontvangt de organisatie ook een gedeelte van de opbrengst. En dat zonder investering of risico! Benieuwd naar de kansen voor uw organisatie? Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.