Medaille met segmenten

Een segmentmedaille, ook wel puzzelmedaille genoemd, is een medaille die samen met andere medailles één geheel vormt. De segmentmedaille is echter op zichzelf ook een uniek ontwerp. Als de medaille niet in elkaar wordt gelegd met andere medailles, doet dit daardoor geen afbreuk aan de individuele medaille.

Segmentmedaille bij estafette

Bij een estafette vormen meerdere deelnemers één team. Elke deelnemer wordt na de finish beloond met een segment van de medaille. Alle finisher medailles / segmenten van het team kunnen in elkaar worden gelegd, waardoor het totale ontwerp zichtbaar wordt.

Segmentmedaille bij loopcircuit of combiklassement

Bij een loopcircuit of combiklassement is het de bedoeling dat deelnemers aan meerdere evenementen meedoen. Na elk evenement beloont u hen met een segment-medaille. Aan het einde van het seizoen kunnen alle segment-medailles in elkaar worden gelegd, waardoor het totale ontwerp zichtbaar wordt. Een extra stimulans om aan alle evenementen mee te doen!

Segmentmedaille bij marathon

Als u jaarlijks een marathon, of andere afstand, organiseert, is het leuk om elk jaar een nieuwe segment medaille uit te geven als marathon medaille. Deelnemers die jaarlijks terugkomen, kunnen hun medailles / segmenten in elkaar leggen, waardoor het ontwerp jaarlijks wordt uitgebreid. Op deze manier is het mogelijk een complete verhaallijn uit te werken in uw medaille.
500+ events in 14 landen
Refund tool Medaltab
Gratis ontwerp service

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.