Medailles bestellen

Medailles bestellen: op deze pagina lichten we stap voor stap toe wat hierbij komt kijken.

Inspiratie voor uw medaille opdoen

De eerste stap in het bestellen van medailles is het inspiratie opdoen voor het ontwerp. Veel leveranciers bieden een breed scala aan standaardontwerpen. Over het algemeen gaat het om medailles in een eenvoudige en klassieke stijl. Wij onderscheiden ons door voor elk evenement een volledig op maat gemaakt ontwerp te creëren. Dit stelt u als organisator in staat om bijvoorbeeld uw logo, een specifiek symbool of een bepaalde tekst in het ontwerp te verwerken, die de essentie van uw evenement of de sportieve prestatie weerspiegelt. Onze ontwerpservice is gratis!
Aangezien het ontwerp volledig vrij is, raden wij u aan onze opties te bekijken. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden om uw medaille een eigen uitstraling te geven. Zo kan gekozen worden voor verschillende kleurvarianten: van glimmend tot mat goud of een specifieke PMS-kleur. Ook de vorm van de medaille is volledig vrij. Tot slot zijn er opties als het verwerken van open elementen, het creëren van een glas-in-lood effect of het toepassen van een spinner in het ontwerp.

Alle medaille opties

Unieke maatwerk medailles bestellen

Als u grofweg een idee heeft van uw wensen, ontvangen wij graag uw aanvraag. Ons team grafisch vormgevers werkt een medaille voorstel voor u uit. Er zal diverse malen contact zijn om het definitieve ontwerp af te stemmen. Hierbij is veel aandacht voor de afwerking en de mate van personalisatie. Zo kunnen bijvoorbeeld voor de verschillende afstanden verschillende kleuren worden toegepast.

Productietijd en leveringsopties

Na uw goedkeuring op het ontwerp gaan we de medailles bestellen. De levertijd bedraagt ongeveer vijftien weken in verband met het transport per bootvracht. De levertijd kan worden verkort door te kiezen voor transport per luchtvracht. Dit heeft een meerprijs. Daarnaast hebben we een lijn eco-medailles, die binnen Europa wordt geproduceerd. De levertijd van de eco-medailles bedraagt ongeveer zeven weken. Zodra de medailles gereed zijn, nemen wij contact met u op om de exacte leverdatum en -plaats met u af te spreken.

Direct medailles bestellen

Vraag nu vrijblijvend een offerte en/of ontwerp aan voor een medaille. Leverbaar vanaf 100 stuks: het is niet mogelijk om een offerte op te vragen voor een lager aantal.

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.