Medaille ontwerpen

Een medaille ontwerpen vraagt om creativiteit en inlevingsvermogen in de doelgroep. Als medaillespecialist voor hardloop- en fietsevenementen bieden wij een gratis ontwerpservice voor maatwerk medailles om een blijvende indruk achter te laten bij de deelnemers.

Gratis ontwerpservice

Wij verzorgen de medaille ontwerpen volledig gratis. Ons grafische team is gespecialiseerd in het ontwerpen van medailles voor met name hardloop- en fietsevenementen. We weten dat de medaille een belangrijk onderdeel is van de beleving van een evenement. Voor sommige deelnemers is het zelfs van doorslaggevend belang om al dan niet deel te nemen. Onze grafische vormgevers proberen dan ook voor elk evenement een unieke medaille te ontwerpen, die visueel aantrekkelijk is én de juiste elementen bevat om betekenisvol te zijn voor de ontvanger.

De medaille ontwerpen

Nadat de ideeën op hooflijnen tussen de klant en de accountmanager zijn besproken, brengt de grafisch vormgever het ontwerp tot leven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van grafische software, namelijk de professionele apps en services van Adobe Creative Cloud. Onze grafisch vormgevers zorgen er uiteraard voor dat de ontwerpen in lijn zijn met de huisstijl van het evenement. Ook worden er verschillende opties toegepast. Bovendien is het belangrijk dat de ideeën product technisch uitvoerbaar zijn. Het ontwerpvoorstel wordt gepresenteerd aan de klant. In dit voorstel is zowel de medaille meegenomen als een ontwerp voor het halslint. Eventuele feedback wordt verwerkt en indien nodig worden aanpassingen gemaakt. Als het ontwerp volledig naar tevredenheid is van de klant, wordt er een productiebestand gemaakt.

Van ontwerp naar product

In de productiefase wordt het ontwerp omgezet in een fysieke medaille. Afhankelijk van het medaille ontwerp worden verschillende technieken toegepast. Ook de halslinten worden aan de medailles bevestigd. We verzorgen de verzending naar uw organisatie. En dan is het tijd om de medaille uit te reiken!

Vraag nu je medaille ontwerpen aan

Vraag nu vrijblijvend een offerte en/of ontwerp aan voor een medaille. Leverbaar vanaf 100 stuks: het is niet mogelijk om een offerte op te vragen voor een lager aantal.

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.