Medaille laten maken

Een unieke medaille laten maken is de perfecte manier om uw deelnemers te belonen. Het is ook een blijvende herinnering aan uw evenement. In de creatieve studio ontwerpen we graag een medaille met een uniek eigen ontwerp voor uw evenement.

Een medaille laten maken met een uniek ontwerp

De start van een medaille laten maken, ligt bij de creatie van een uniek ontwerp. Onze ontwerpservice is gratis! Een team grafisch vormgevers maakt graag, op basis van uw wensen, een mooi ontwerp voor uw finisher medaille. Elementen als logo’s, afbeeldingen, symbolen en teksten kunnen worden geïntegreerd in het ontwerp om de medaille persoonlijk en uniek te maken voor uw evenement. Daarnaast kan er worden gekozen uit tal van medaille opties, afhankelijk van uw voorkeur en budget.

Stuur ons je vectorbestanden

Voor het verwerken van uw logo of afbeelding in het medaille ontwerp, hebben onze grafisch vormgevers vectorbestanden nodig. Vectorbestanden verliezen in het algemeen geen kwaliteit als je het formaat aanpast. Hoe herken je een vectorbestand? Vergroot de afbeelding op uw computerscherm of telefoon tot ongeveer 200%. Als de afbeelding en de kleuren scherp blijven, weet u dat het een vectorafbeelding is. Bovendien herkent u een vectorbestand aan de volgende belangrijkste extensies: .ai, .eps, .pdf en .svg.

Het productieproces

Na het afronden van het ontwerp wordt het productieproces gestart. In de productiefase wordt het ontwerp omgezet in een fysieke medaille. Afhankelijk van het medaille ontwerp worden verschillende technieken toegepast. Ook de halslinten worden aan de medailles bevestigd. We verzorgen de verzending naar uw organisatie. En dan is het tijd om de medaille uit te reiken!

Medaille laten maken? Vraag nu een gratis ontwerp aan!

Vraag nu vrijblijvend een offerte en/of ontwerp aan voor een medaille. Leverbaar vanaf 100 stuks: het is niet mogelijk om een offerte op te vragen voor een lager aantal.

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.