Medaille hardlopen

De medaille is de ultieme beloning voor iedere prestatie. Een tastbare herinnering voor de toewijding, het doorzettingsvermogen en de persoonlijke overwinning. Medaltime is dé medaillespecialist voor jouw hardloopevenement. Bekijk de pagina medaille hardlopen voor inspiratie en referenties!

Unieke hardloop medaille

Wij zorgen ervoor dat de maatwerk medaille precies aansluit bij het hardloopevenement. De op maat gemaakte medailles worden gepersonaliseerd door bijvoorbeeld de editie, het jaartal en het logo van het evenement in het ontwerp te verwerken. Echter, de mogelijkheden gaan nog veel verder! Het gebruik van UV-print, open elementen of het creëren van een glas-in-lood effect behoort ook tot de mogelijkheden. In overleg met uw organisatie verzorgen onze grafisch vormgevers graag een uniek ontwerp. Speciaal voor uw hardloopevenement!

Alle medaille opties
Naast medailles van metaal bieden we ook een assortiment eco-medailles aan. Dit zijn duurzame opties voor een medaille hardlopen naar eigen ontwerp. (Grootschalige) evenementen hebben impact op onze leefomgeving. Zelfs kleine veranderingen en kleine stappen dragen bij. Zoals het uitreiken van een duurzame medaille. Neem dus snel een kijkje bij onze medailles van aardappelzetmeel, onze medailles van houtpulp en onze houten medailles met lasergravering.

Hardlopen is populair

Regelmatig bewegen draagt bij aan een gezonde levensstijl. Hardloopevenementen geven mensen een trainingsdoel en triggeren positieve emoties zoals plezier, opwinding en saamhorigheid. Gezondheidsvoordelen van hardlopen verklaren enerzijds de populariteit van de sport. Anderzijds wordt dit sterk beïnvloed door de rol van technologie. Naast oplossingen als twin-technologie voor topatleten, zijn hardloopapps en gps horloges toegankelijk voor het grote publiek hardlopers. Zij gebruiken deze applicaties om gemakkelijk hun voortgang te monitoren en doelen te stellen.

Medaille hardlopen: Vraag nu een gratis ontwerp aan

Vraag nu vrijblijvend een offerte en/of ontwerp aan voor een medaille hardlopen. Leverbaar vanaf 100 stuks: het is niet mogelijk om een offerte op te vragen voor een lager aantal.

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.