Medaille bedrukken

Bij Medaltime gaan we verder dan de medaille bedrukken: u hebt de keuze uit tal van opties om de medaille geheel naar eigen wens vorm te geven!  

Volledig uniek ontwerp in plaats van medaille bedrukken

In plaats van de medaille bedrukken, bieden wij een volledig maatwerk medaille ontwerp. In de creatieve studio ontwerpen we een medaille met een uniek ontwerp voor uw evenement. Hierbij maken we gebruik van tal van opties, bijvoorbeeld: open elementen, inkleuring, glitter, glow in the dark en glas-in-lood. Bovendien is het formaat en de vorm van de medaille geheel vrij. Medailles met exclusief design: dé afsluiting van een goede race!

Onze medailles bij 500+ evenementen

Wij verzorgen al bijna dertig jaar de medailles voor tal van aansprekende hardloop- en fietsevenementen. Zo mogen wij de Rotterdam Marathon, Kustmarathon Zeeland, Bredase Singelloop, Venloop en Dam tot Damloop tot onze klanten rekenen. Maar, ook lokale evenementen zijn bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van de grootte van het evenement en uw wensen, maken we een passend ontwerpvoorstel en offerte.

Full colour halslinten

Het medaille lint met full colour opdruk maakt de maatwerk medaille echt compleet. De standaardbreedte van de halslinten is 25 mm, maar een smaller of breder halslint is uiteraard ook mogelijk. De full colour halslinten kunnen in alle kleuren worden bedrukt. Ook is het mogelijk uw campagnebeeld of een foto in het halslint te verwerken.

Vraag nu een gratis ontwerp aan

Vraag nu vrijblijvend een offerte en/of ontwerp aan voor een unieke medaille. Leverbaar vanaf 100 stuks. Het is niet mogelijk om een offerte op te vragen voor een lager aantal (kies dan voor medaille bedrukken via Prijzenshop.nl).

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.