Marathon medaille

De marathon is het koningsnummer van de atletiek. De marathon medaille met exclusief design: de ultieme beloning voor iedere prestatie!

Welverdiende marathon medaille

Het lopen van een marathon is geen eenvoudige prestatie. Het vergt maanden van intensieve training, toewijding en vastberadenheid. Hardlopers moeten niet alleen fysiek fit zijn, maar ook mentaal sterk. De medaille vertegenwoordigt niet alleen de overwinning, maar ook het hele traject van voorbereiding en opoffering dat eraan voorafging.

Unieke medaille ontwerp

In de creatieve studio ontwerpen we een medaille met een uniek eigen ontwerp voor elk evenement. Het ontwerp en de betekenis van een marathon medaille zijn vaak zorgvuldig overwogen. Veel marathons kiezen voor medailles met kenmerkende gebouwen of landschapselementen. De medaille wordt zo een tastbare herinnering aan de race en de plaats waar deze is gelopen. Naast het visuele ontwerp bevat de marathon medaille uiteraard de naam van de race, de afstand en het jaartal. Dit maakt de medaille persoonlijk en herinneringswaardig.

Bekijk marathon medailles

Marathon lopen populair

Het rennen van een marathon wint steeds meer aan populariteit. Volgens sportpsycholoog Myrthe van Stralen is de toenemende populariteit al een paar jaar een trend, maar door corona heef het een vlucht genomen. Uit onderzoek blijkt dat het stellen van doelen motiveert. Het lopen van een marathon is een redelijk laagdrempelig en haalbaar doel: het instapniveau is veel lager dan bij andere sporten. Ook sociale media en apps als Strava dragen bij aan de populariteit van marathons. Mensen willen heel graag ergens bij horen en vergelijken zich met anderen. Dit verklaart ook het #MedalMonday fenomeen. Veel hardlopers posten foto’s van zichzelf met hun marathon medaille op sociale media.

Vraag nu een gratis ontwerp aan

Vraag nu vrijblijvend een offerte en/of ontwerp aan voor een marathon medaille en eventuele andere afstanden. Leverbaar vanaf 100 stuks: het is niet mogelijk om een offerte op te vragen voor een lager aantal.

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.