Belgische medailles

Een deel van onze medailles wordt in België geproduceerd. De Belgische medailles zijn een goede keuze voor organisatoren, die deelnemers willen belonen met een duurzame herinnering aan het evenement.

Kies bewust

Regelmatig bewegen draagt bij aan een gezonde levensstijl. Hardloop- en fietsevenementen geven mensen een trainingsdoel en triggeren positieve emoties zoals plezier, opwinding en saamhorigheid. (Grootschalige) evenementen hebben impact op onze leefomgeving. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid. Zelfs kleine veranderingen en kleine stappen dragen bij. Zoals het uitreiken van een duurzame medaille.

Medailles van aardappelzetmeel

De aardappelzetmeel medaille is gemaakt van zetmeel dat wordt teruggewonnen uit procesafval van de verwerking van aardappelen, granen en zaden. Productie in België.

Meer info

Medailles van houtpulp

De houtpulp medaille is gemaakt van een biologisch afbreekbaar granulaat op basis van afvalstromen uit de aardappelindustrie (teruggewonnen zetmeel) en houtvezels. De houtvezel is afkomstig van PEFC-gecertificeerde bronnen. Productie in België.

Meer info
Uit een LCA-studie blijkt dat de Belgische medailles een netto GHG-uitstoot van 0,018 kg CO2-eq per medaille hebben.

Ontwerp Belgische medailles

De Belgische medailles wordt 2-zijdig bedrukt met een full colour opdruk naar eigen ontwerp. De houtpulp medaille kan ook worden voorzien van een houtstructuurprint. Op die manier geven we de medaille een echte eco-look. In de creatieve studio ontwerpen onze grafisch vormgevers een medaille met een uniek eigen ontwerp voor elk evenement. Medailles met exclusief design: dé afsluiting van een goede race!

Inclusief full colour R-PET halslint

De Belgische medailles worden geleverd met een R-PET halslint. Dit halslint is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. De halslinten zijn volledig full colour te bedrukken.

Vraag nu een gratis ontwerp aan

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte en/of ontwerp aan. De minimale afname is 100 stuks; het is niet mogelijk een offerte op te vragen voor een lager aantal. De levertijd van de Belgische medailles bedraagt circa zeven weken.

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

PROM'ES bv

Weideweg 2
NL-2971 VT Bleskensgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@prom-es.nl
© 2024 | PROM'ES b.v.