[KLANTCASE] Wenen City Marathon

In totaal schreven 32.000 lopers uit ongeveer 100 landen zich in voor de 39e editie van de Wenen City Marathon, inclusief de kortere afstanden. Ongeveer 8.000 van de deelnemers deden mee aan de marathonafstand. De Wenen City Marathon is het grootste sportevenement van Oostenrijk en een World Athletics Label Road Race.

Unieke maatwerk medailles

Een marathonloper verdient de mooiste beloning. Iedereen die de hele marathonafstand van de Wenen City Marathon aflegde, ontving een gouden medaille. De deelnemers van andere afstanden kregen een medaille in de kleurvariant zilver of brons. De vorm van een ster staat symbool voor de ambitie en de inzet, die nodig zijn om een marathon te lopen. Het staat ook voor de euforie, als je eenmaal de finish bent gepasseerd. De marathon medaille is verfijnd met een Swarovski kristal. Swarovski is een bekend sieraden en accessoires merk. Het verwerken van een kristal in de medaille maakt de Wenen City Marathon medaille echt uniek!

De medaille van de Wenen City Marathon valt op in elke hardlopers collectie!

Resultaten

Vibian Chepkirui verdedigde haar titel en verbrak het parcoursrecord op de Wenen City Marathon. De Keniaan won met 2:20:59 na een spannende strijd met landgenoot Ruth Chebitok, die als tweede eindigde in 2:21:03. Sheila Jerotich maakte er een volledig Keniaans podium van en behaalde de derde plaats in 2:23:01. Cosmas Muteti won de mannenrace met 2:06:53, de tweede snelste tijd in de geschiedenis van de Wenen City Marathon. Mede-Keniaanse Leonard Langat werd tweede in 2:06:59 en Oqbe Kibrom uit Eritrea volgde op de derde plaats met 2:07:25. Hoewel er geen parcoursrecord was in de mannenrace, waren de bredere topresultaten de beste ooit in de geschiedenis van het evenement. Nooit eerder waren er twee resultaten onder de 2:07 in Wenen. En zeven keer onder 2:10 is ook een record voor de beste wegrace van Oostenrijk.

Jubileumeditie op 22 en 23 april 2023

Volgend jaar vindt de 40e editie van de Wenen City Marathon plaats. Op zondag 23 april 2023 worden de marathon, halve marathon en BMW estafettemarathon gelopen. Zaterdag 22 april 2023 is opnieuw de hardloop dag voor kinderen en jongeren, voor inclusie en voor al diegenen die op kortere afstanden iets goeds willen doen voor zichzelf en hun gezondheid.

Mogen we contact met u opnemen?

We nemen graag contact met u op om onze unieke medailles met verschillende nieuwe opties en interessante prijzen te introduceren. Vul het onderstaande formulier in, stuur uw e-mail naar info@medaltime.com of bel +31184642288.
* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

Medaltime

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@medaltime.nl
www.medaltime.nl
© 2023 | PROM'ES b.v.