[KLANTCASE] Marathon van Athene

De Marathon van Athene is niet alleen een sportevenement, een zware race, 42.195 km afzien. Nee, de Marathon van Athene is meer. Het is een brug, die het verleden met het heden verbindt. Het Panathenaic Stadion bevindt zich op de plek van een oud stadion, dat eeuwenlang wedstrijden organiseerde waarin mannelijke atleten deelnamen aan atletiekkampioenschappen.

Leverancier van de nieuwe Marathon van Athene medailleserie

Medaltime won de 8-jarige medaille-aanbesteding voor de Marathon van Athene. Vanwege de Griekse wortels van de Marathon, besloot de Helleense Atletiek Federatie om de geschiedenis van de sport af te beelden op de medailles. Zodra de 8-jarige medailleserie in 2026 is voltooid, op de 130ste verjaardag van de Marathon, zullen de gegraveerde letters op de acht individuele medailles het woord ‘MARATHON’ spellen.

“De nieuwe medailleserie van de Marathon van Athene maakte haar debuut en zorgde voor enthousiaste reacties van de hardloop community,” Helleense Atletiek Federatie.

Combinatie van twee basiskleurvariaties

De Athene Marathon-medaille werd in twee delen geproduceerd, waarbij twee stijlvariaties zijn gekozen, namelijk Goud Antiek en Zilver Antiek. Dankzij deze keuze heeft de medaille zijn unieke uiterlijk gekregen. Wilt u meer weten over de basiskleurvariaties voor medailles? Klik hier.

AIMS Marathon Symposium in Athene

Sinds 2007 organiseren AIMS en SEGAS (de Helleense Atletiek Federatie) het jaarlijkse internationale "AIMS Marathon Symposium", dat elk jaar op de dag voor de Marathon in Athene wordt gehouden. We zijn er trots op de officiële partner van AIMS te zijn voor unieke op maat gemaakte medailles. Natuurlijk hebben we zowel aan de race als aan het AIMS Marathon Symposium deelgenomen. Een geweldige manier om met elkaar van gedachten te wisselen over ontwikkelingen in de hardloopwereld en om nieuwe organisatoren van evenementen te leren kennen.

Kunnen we contact met u opnemen?

We nemen graag contact met u op om onze unieke medailles met verschillende nieuwe opties en interessante prijzen te introduceren. Vul het onderstaande formulier in, stuur uw e-mail naar info@medaltime.com of bel +31184642288.

* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

Medaltime

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@medaltime.nl
www.medaltime.nl
© 2023 | PROM'ES b.v.