[BLOG] Medailles bestellen tijdens corona

Voor veel evenementen een hoofdpijndossier: het bestellen van medailles tijdens corona. Vanwege COVID-19 hebben veel landen te maken met (gedeeltelijke) lockdowns en worden evenementen geannuleerd. Als organisator blijf je zitten met je medailles, vaak voorzien van de evenementdatum: zonde natuurlijk! Met de aanhoudende onzekerheid geven we je graag een aantal praktische oplossingen om toch je medaille order te kunnen plaatsen.

Laat eerst de medaille mal maken

De levertijd van de medailles bestaat uit het maken van de medaille mal, de medailles zelf en het vervoer. Is het nog onzeker of je evenement door kan gaan? Laat dan in ieder geval de medaille mal produceren. Op een later moment kun je het exact aantal stuks medailles nog doorgeven. En wordt het evenement toch geannuleerd? Dan betaal je slechts de kosten voor de mal.

Jaartal op het halslint

Traditiegetrouw staat op veel medailles het jaartal vermeld. Deelnemers, die jaarlijks aan je evenement meedoen, stellen dit zeer op prijs. Bijzondere tijden vragen echter om creatieve oplossingen. Denk er eens over na om het jaartal op het halslint te zetten. Mocht het evenement dit jaar niet doorgaan, dan vervangt Medaltime eenvoudig en goedkoop de linten.

Vermeld de editie

Veel vaste deelnemers van je evenement bewaren alle medailles en hechten er belang aan dat op de medaille duidelijk staat vermeld om welke editie het gaat. Organiseer je dit jaar een virtueel evenement? Vermeld dan bijvoorbeeld: ‘Virtual Edition’ of ‘Home Edition’. Eventueel kan dit worden gecombineerd met het jaartal.

Ps. Inmiddels heeft PROM’ES, het zusje van Medaltime, al meer dan 40 virtuele hardloop-, fiets- en wandelevenementen mogen faciliteren met haar live tracking app! Meer info? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Bel ons

Medaille verpakking voor Virtual Events

Medaltime heeft een speciaal formaat verpakking ontworpen voor Virtual Events. De verpakking wordt volledig voorzien van een full colour ontwerp in je eigen huisstijl. De medailles worden door Medaltime verpakt en aangeleverd bij PostNL of een andere verzender. U profiteert op deze manier van onze gunstige tarieven. Een verzending onder jullie eigen naam is natuurlijk geen enkel probleem!

Samen sparren?

We denken graag met je mee. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contactformulier
* = Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

Medaltime

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@medaltime.nl
www.medaltime.nl
© 2022 | PROM'ES b.v.