Houten medailles

Een unieke prestatie verdient een unieke medaille! Houten medailles zijn een originele herinnering aan uw evenement. De houten medaille wordt met name uitgereikt tijdens Trail Runs en Obstacle Runs. Het natuurlijke karakter van de houten medaille past goed bij de experience van deze evenementen.

Specificaties houten medailles

De houten medailles hebben een diameter van ca. 70 tot 90 mm. Gezien de houten medailles van een natuurlijk product worden gemaakt, zijn alle medailles uniek. De medailles kunnen daarom afwijken van de foto’s. De houten medaille wordt geleverd inclusief een veter als medaille halslint. U kunt ook kiezen voor één van de standaard halslinten uit ons assortiment. Deze standaard halslinten hebben één, twee of drie verticale kleurbanen.

Houten medaille met gravering

De houten medaille wordt geleverd inclusief een eigen gegraveerd ontwerp. Dit ontwerp laser graveren we op de medaille. Lasergraveren is een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal wordt bewerkt. Zoals bij elke graveermethode komt de bewerking in het materiaal. Uw opdruk heeft daardoor een stoere donkerbruine kleur door het wegbranden van het hout. Uiteraard ontvangt u voor de gravering, aan één of beide zijden, van uw houten medaille altijd een gratis ontwerp!  
500+ events in 14 landen
Refund tool Medaltab
Gratis ontwerp service

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

Medaltime

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@medaltime.nl
www.medaltime.nl
© 2021 | PROM'ES b.v.