Glazen medailles

Glazen medailles met eigen logo zijn een unieke beloning voor uw deelnemers. Door de elegante uitstraling is de glazen medaille bijvoorbeeld geschikt voor Ladies Runs. De glazen medaille wordt ook gebruikt als beloning voor business deelnemers.

Specificaties glazen medaille eigen ontwerp

De glazen medaille wordt geleverd met een facet óf gladde rand en is ca. 8 mm dik. De diameter is variabel van ca. 50 tot 80 mm. Absolute topkwaliteit! De glazen medailles worden geleverd inclusief een 25 medaille lint (gestreept of effen) en zijn verpakt in bijpassende luxe giftboxen (diverse kleuren leverbaar).

Glazen medaille personaliseren

De glazen medaille wordt geleverd inclusief een eigen gegraveerd ontwerp. Dit ontwerp laser graveren we op de medaille. Lasergraveren is een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal wordt bewerkt. Zoals bij elke graveermethode komt de bewerking in het materiaal. Uw ontwerp heeft daardoor een chique witte kleur door het wegbranden van het glas. Uiteraard ontvangt u voor de gravering van uw glazen medaille altijd een gratis ontwerp!  
500+ events in 14 landen
Refund tool Medaltab
Gratis ontwerp service

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang één keer per maand een inspirerende nieuwsbrief met de laatste medaille trends voor uw evenement.

Medaltime

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf
+31 (0) 184 64 22 88
info@medaltime.nl
www.medaltime.nl
© 2022 | PROM'ES b.v.